Misiunea noastră

Aducem în slujba misiunii noastre o echipă tânăra care abordează stiluri variate, romantic sau clasic, rustic sau modern, extravagant sau modest astfel încat decorul creat să fie în acord cu personalitatea dumneavoastră. Ne propunem să vă fim alături încă de la prima alegere, fie că e vorba de locaţie, invitaţii, mărturii, carduri de masă, accesorii pentru mireasă, mire sau naşi, fiecare detaliu joacă rolul său decisiv în creionarea decorului.                                                  

Arcade din fier forjat, sfeşnice, suporţi din fier forjat, aranjamente florale, decoratiuni sală, elemente exotice din pene, decor pentru sala, huse pentru scaune, feţe de masă, eşarfe, accesorii inedite, perdele de lumini, ţesături din tafta, brocard, organza, minimat, într-o paletă largă de culori, toate sunt combinate în armonie cromatică pentru ca rezultatul final să fie unul cu totul suprinzător.

Decorul şi meniul nu sunt însă suficiente pentru a crea atmosfera, de aceea muzica şi DJ, sunetul şi efectele de lumini împreună cu efectele speciale precum fumul greu sau artificiile de scenă completează ansamblul transformând intregul decor într-unul dinamic, animat de bucurie.